A Skrabski Borászat pincéje fent a Les-hegyen áll, a szőlők közvetlen szomszédságában. Ez egy eredeti, 150 éves, nádtetős, hantolt pince, amelyet jócskán kibővítettek a föld alatt, ráadásul a legújabb technológiával van felszerelve. A pincében jelenleg nincs vendéglátás, kizárólag szakmai látogatókat tud fogadni. Azonban egész évben szeretettel várják a vásárlókat és érdeklődőket a 71-es út mellett a vinotékájukban, ahol a borokat palackozzák és értékesítik.
Maga a borászat 2007 áprilisában indult el professzionális formában. Jelenleg 12 hektárnyi saját szőlőterületük van, szigorú bioművelésben. Nem csak saját szőlőt dolgoznak fel, sok szőlőt vásárolnak más bioszőlészetektől is. Pincekapacitást tekintve nem akarnak nagyüzemmé válni, szeretnének megmaradni a kompromisszummentes minőségre fókuszáló kicsi, boutique borászat szintjén. Az átlagos éves termelésük jelenleg kb. 60 ezer palack.
2024-ben fedezték fel, hogy boraikat hisztaminérzékenyek is fogyaszthatják. Ebben az évben mérették be laboratóriumban először a borokat, ekkor derült ki, hogy rendkívül kevés, sokszor méréshatár alatti mennyiségű hisztamint tartalmaznak a borok. Így lettek Magyarországon az első és ezidáig egyetlen hisztaminszegény, azaz „low-histamine” borászata.