Szén Róbert, a Sushi Bar Siófok tulajdonosa elsők között hozta el a Balaton köré a minőségi szusiélményt. Siófokiként hű maradt szűlővárosához és a pandémia alatt ott nyitotta meg a helyet. Amerikában tanulta ki a szusikészítés fortélyait, onnan pedig hazahozta a Széchenyi utca 18.-ba. A járvány egyébként sikert hozott, mert elkezdtek úgy kiszállítani, hogy olyan élményben legyen részük az embereknek, mintha étteremben ennének. Így mára már több balatoni szállodával állnak partnerségben, sőt Székesfehérváron és Budapesten is van már 1-1 egységük. Nem hiába szeretik az emberek, itt valóban fontos a minőség: a húsokat például a helyi Mr. Meat Húsbolttól rendelik, a fürjtojás Kilitiből, a szóda a siófoki Borostyán Szikvíztől érkezik. Az italok sem utolsók, érdemes megkóstolni a saját sörkülönlegességüket, a korianderrel, thai citromnáddal és kumkvattal ízesített Arany Sárkányt. Ami garantált, hogy itt az ételek autentikusak egy kis újhullámos csavarral, de gondoltak azokra is, akik kevésbé szeretnek kísérletezni, nekik nyugatiasabb kínálattal készülnek. A csapat vendégorientált, így ha első szusizók vagyunk, (de akkor is, ha nem) megmutatják, hogyan kell pálcával enni, milyen ízeket érdemes kombinálni, mire jó a szójaszósz vagy épp a gyömbér.