Keresés EN

Zamárdi-felső vasútállomásával szemben és az M7-es autópálya felhajtója mellett található Zamárdi Kaladparkban az a legnagyobb találmány, hogy a közepén ott van egy helyenként Balatonra hasonlító mesterséges tó. Ha már ott van, csak akkor lehet igazi a kaland, ha kötélen átcsúszunk felette, vagy csónakkal átkelünk rajta. A kisvasúttól kezdve vízipisztollyal felszerelt vízi dodzsemen át, a labirintusig itt mindent megtaláltok, amitől ez a kalandpark olyan hely lesz, ahol néhány gyors csúszás helyett biztosan több órát akartok maradni.

Tipp: Csak akkor érdemes csúcsidőben autóval érkezni, ha a lajhármászás sem elég kihívás, mert a parkoló szűk és könnyen megtelik. Mentőötlet a vasútállomás lehet, ahonnan csak két percet kell sétálni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A