Keresés EN

Mindössze tíz kilométerre Zalakarostól, a Kis-Balatonnál találjátok a Zobori Élményparkot. A csodás zalaszabari panoráma már önmagában megér egy kirándulást, de maga a játékarzenál is lenyűgöző a felnőttek és gyerekek számára egyaránt.

Egy esős nyári napon is érdemes ellátogatni ide, hiszen beltéri szolgáltatásokkal is várnak. A legkisebbek a beltéri csúszdaházban és játszóházban, míg a nagyobbak a 4DX-moziban szórakozhatnak. Nagy melegben mindenképp próbáljátok ki a vizes játszóteret, de akár elektromos, sőt vízi dodzsemekkel vagy hófánkkal is kedvetekre száguldozhattok. Sőt, 2019-ben egy 281 méter hosszú hullámvasúttal, egy virtuális élményeket kínáló VR-házzal és új fogadóépülettel is bővült a park.

Emellett ha megéheznétek a nagy játékban, akkor az önkiszolgáló étteremben többféle ételből is választhattok.

Tipp: Az autóval érkezőknek ki van táblázva a főútról a hegyre fel vezető út az élményparkig.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A