Keresés EN

Gasztró

Zöldülő Terasz

Balatoni panoráma, gyümölcsfák, levendula, méhzümmögés – terápiás helynek is fel lehetne írni a tágas kertet, ahol sokféle társasjátékkal múlathatjátok az időt, miközben a Szent György-hegy boraival ismerkedünk, és a kert terményeiből készült házi kencéket kóstolhattok. A tulajdonosok saját birtokukat nyitották meg a nagyközönség előtt, talán ezért érezni úgy, hogy minden egyes növényre és padra figyelnek. Helyi borok mellett mindenképp vessetek egy pillantást a terasz aktuális ételkínálatára, ugyanis a halászlétől kezdve a spagettin keresztül, friss hidegtálakig minden saját, vagy környékbeli termelők alapanyagaiból készült! Családdal, barátokkal, vagy csak úgy is érdemes felsétálni a Hegymagas központjához közeli borteraszra.

A terasz nincs téliesítve, így csak a nyári szezonban tart nyitva. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A