A Bondoró Fesztivál évről évre változtatja multinacionális színtérré a Balaton körüli települések utcáit. Idén a Balatonalmádi Öregparkban lehetünk részesei a hamisíthatatlan utcaszínházi zsongásnak, június 30. és július 2. között. Ez az a hely, ahol bármi megtörténhet: balról masírbandába botlunk, a távolból koncert zaja hallatszik, a vásári forgatagban pedig csak kapkodjuk a fejünket.

Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal érkezik az ötödik Bondoró. Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága, nagykoncertek és páratlan, új helyszín várja a látogatókat. A magyar előadók mellett számos nemzet produkcióját láthatja itt a közönség. Az árnyas ligetekkel tűzdelt ősfás területen megannyi műfaj színes felhozatala közül válogathatunk majd.

A repertoárból idén sem hiányoznak a különleges attrakciók, gólyalábasok és artisták, sétáló látványosságokkal, pantomimesekkel és tűzszínházi előadásokkal várnak bennünket a szervezők. Az V. Bondoró fellépői is nemzetköziséget hirdetik. Olyan hazai kedvencek koncertjei mellett, mint az Elefánt, Lóci Játszik, Fran Palermo, Kollár-Klemencz László, érkeznek többek között Finnországból is meghívottak, például az Agit Cirk.

A fellépők és programok bővülő listáját itt követheted. 

Címkék