Március 14-én és 15-én kerül sor a Gasztrohegy-sorozat legújabb alkalmára, amely a Húshagyó kedv: Zöldségek és sajtok hétvégéje hívószóval várja az érdeklődő helyi és odaérkező gasztrobarátokat.
„A böjt ideje ez, de mi gazdagon készülünk rá. Olyan ételeket kerekítünk sajtokból, tésztákból és sok-sok zöldségből, hogy bárki jóllakik velük. Séfjeink fantáziája szárnyal, és a vegetáriánusok is igazán elemükben érezhetik majd magukat, de a húsevők is meglepődhetnek.”
Résztvevők
- Hableány
- Laposa Birtok
- Pláne Badacsony
- Bonvino Borbár (egyben szállás is)
- Kisfaludy-ház
- Tilia Borvendéglő (egyben szállás is)
- Istvándy Borműhely
- Borbarátok Vendéglő (egyben szállás is)
- Tölgyes Kúria
- Vánkos (egyben szállás is)