A Kistücsökben november 6-ától kezdődnek a Liba napok, melyek keretében Liba menüvel várnak mindenkit. Ha esetleg nem találnátok benne kedvetekre valót, vagy úgy érzitek túl sok benne a liba, válasszatok egy libás főételt, amelyekből egyébként rengeteg alternatívát kínálnak.

Liba Menü:

  • Sült kolbász hideg libamájjal, sütőtök mustárral és hagyma lekvárral
  • Liba-kacsa húsleves pászkás húsgombóccal
  • Harcsafilé rántott libanyakkal, almás tormaszószban
  • Ludaskása
  • Birsalma vajban konfitálva, tejcsokoládés rétes szivarral
További libás ételek:
  • Liba pástétom májával és Izabella szőlőlekvárral
  • Sólet saláta lágy tojással és házilag füstölt libamellel
  • Cékla krémleves, libamájjal és zöld almával
  • Töltött libanyak langyos búzasalátával
  • Édesburgonya és csicsóka főzelék zellerrel és liba fasírttal
  • Libasült csontja nélkül birsalmával,reszelt krumplival és kelbimbóval
  • Vadkacsamell homoktövises csipkebogyó krémben, morzsás nudlival, és pácolt gyömbéres sütőtökkel
  • Ropogós libacomb gránátalmás cvekedli káposztával és dödöllével