Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Éjszakai élet

Balaton Sound 2024: 30 új fellépő, új helyre költöző nagyszínpad

Közel 30 új név került fel a nemzetközi fellépők listájára, az új helyre költöző nagyszínpadon hajnalig tartanak majd a programok.

Éjszakai élet

A Balaton Sound és az INOTA Fesztivál is bekerült Európa legjobbjai közé

A European Festival Awards díjazottjai közé két balatoni fesztivál is bekerült: a Heineken Balaton Sound és az INOTA Fesztivál.

éjszakai élet

Tiesto is jön Zamárdiba

Kivétel nélkül elektronikus zenei fellépőket jelentettek be ma a Balaton Sound szervezői. Összesen 12 új nevet tudtunk meg, köztük a Tomorrowland himnuszának állandó szerzőpárosát, a Swedish House Maffia korábbi két tagjának új formációját, valamint egy mindössze 20 éves srácot, akit két évvel ezelőtt fedezett fel Tiesto. Utóbbi egyébként szintén szerepel, a nulladik napon.

Azok után, hogy a Balaton Sound szervezői január 19-én bejelentettek 15 nevet, most újabb 12 fellépőt árultak el.  Itt vannak az újak:

 • Tiësto
 • Dmitri Vegas and Like Mike
 • Axwell Λ Ingrosso
 • Ummet Ozcan
 • LOCO DICE
 • Oliver Heldens
 • Don Diablo
 • Firebeatz
 • Brodinski
 • Flight Facilities
 • MOTi
 • Eva Shaw

A legnagyobb név, akit senkinek sem kell bemutatni, a világhírű holland DJ, Tiesto. Ő utoljára négy évvel ezelőtt lépett fel Zamárdiban, tavaly nyáron pedig új albumot jelentetett meg. Ő lesz a korábban beharangozott nagy közönségkedvenc, aki a nulladik napon lép fel.

Mellette a belga-görög DJ-testvérpárt, Dmitri Vegas-t és Like Mike-ot is érdemes kiemelni: ők a DJMag magazin 2014-es toplistájának 2. helyén végeztek Hardwell mögött - aki egyébként szintén ott lesz Zamárdiban. Dimitri Vegas és Like Mike 2010 óta minden évben szerepel a legendás belga fesztivál, a Tomorrowland himnuszának szerzői között, tavalyi fellépésüket pedig eddig több mint 22 millióan nézték meg a Youtube-on.

Rajtuk kívül a Swedish House Maffia két korábbi tagjának tavaly nyáron bemutatkozott új formációja is (Axwell Λ Ingrosso) érdekes lehet. Rajtuk kívül érkezik Don Diablo, akinek zenéje az Arkham: Origins című számítógépes játékból lehet ismerős, valamint itt lesz egy 20 éves csodagyerek, Oliver Heldens. Őt két éve fedezte fel Tiesto, és 2014-ben a 34. helyen debütált a DJMag toplistáján.

Fellép Zamárdiban Ummet Ozcan is, akinek tavaly jelent meg közös zenéje Calvin Harris-szel. Ugyanez elmondható a Firebeatz nevű holland duóról, akik minden jel szerint épp Amerikában turnéznak:

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Jövőre júliusra csúsztatják a Balaton Soundot

2024-ben július 3–6. között rendezik meg a Balaton Soundot Zamárdiban, a jegyértékesítés november elején indul.

éjszakai élet

Co Lee, Sisi és iamyank is ingyen ad koncertet Veszprémben

Az Expresszó, a TEREM és a Papírkutya színpadaira olyan fellépők érkeznek, mint Sisi, Co Lee, bongor, iamyank, Lenkke, vagy Juhász Zoli.

Neked ajánlott

A