Bréking / balaton

Így mutat megjelenés előtt a Balaton Felvidék Neked

Szerzők

  • We Love Balaton

2015. 07. 27. 20:16

Kijött a nyomdából, most már úton van a terjesztési helyszínekre.

Beharangoztuk már korábban, de ezen a héten már tényleg saját kezetekben foghatjátok az egész Balaton-felvidéket. A korábban a káli-medencei térképnél megismert Fehér Csilla, most néhány munkatársával együtt egy 314 oldalas ingyenes kiadványt jelentet meg minden fontos infóval, ami a nyaraláshoz kell: Sármelléktől Papkesziig részletes, településenkénti bontásban a helyi programok, éttermek, borászatok, őstermelők, kistermelők, szállások elérhetősége.

Kerestük Csillát, aki hamarosan részletesebben is mesél a projektről, de ezen a héten még elfoglalt azzal, hogy a Balaton Felvidék Nekedet szállítja a különböző helyekre, ahonnan ingyenesen elhozhatjátok. Annyit elárult, hogy idén kevesebb példány lett, mint várta, de hosszú távon gondolkozik, és biztos benne, hogy jövőre korábban elkészül a munkával, és több példány is lesz, mint az első évben.

Kaptunk tőle egy fotót is arról, hogyan vetette rá magát az első szállítmányra:

Több Tourinform irodában, borászatokban és éttermekben is ott  lesz majd a Balaton Felvidék Neked, a pontos lista hamarosan felkerül a honlapjukra is.

Hasonló tartalmak