A MasterCarddal karöltve szeretnénk Instagram-játékba hívni mindenkit, aki szeret a Balaton környékén kalandozni, és még fotókat is szívesen kattint erről. Kíváncsiak vagyunk, nektek mik az örök favorit helyek vagy épp a friss versenyzők a tó körül, ezért két hónapig folyamatosan figyeljük az #enyemabalaton hashtages posztokat, és kedvenceket választunk. Az akcióba bárki csatlakozhat a Balaton-partól, csak egy nyilvános Instagram-profil kell hozzá. Az első 300 jelentkező élményeihez 5000 Ft-tal járulunk hozzá, de heti nyeremények is lesznek. Hajrá!

Az Enyém a Balaton! kampány

Már több éve dolgozunk azon, hogy felfedezzük a Balatont és környékét, de még közel se értünk a végére. Ez nagyon jó, mert azt jelenti, hogy bőven van mit nézni/enni/inni/bejárni, ráadásul folyamatosan nyílnak az újabb helyek. Megállni pedig nem állunk meg: májusban elindítottuk a MasterCarddal közös Enyém a Balaton! kampányt. Ennek részeként július közepéig egy szolid, Volkswagen T2 típusú kisbusszal fogjuk bebarangolni a környéket. Annyi kulisszatitkot elárulunk, hogy amint begördült a szerkesztőségbe, mindenkit levett a lábáról, sőt becenevet is kapott. Szóval, ha látjátok a part közelében Herbie-t (A kicsi kocsi után szabadon), bátran köszönjetek oda hozzánk.

Az akcióhoz kapcsolódó tesztelős élményeinkről folyamatosan hírt adunk, amit már láthattatok is. Megnéztük, mit tud Veszprém tavasszal, balatoni borokat igyekeztünk szakszerűen beazonosítani, megmásztunk néhány kilátót, hogy megtaláljuk a legszebb panorámát, eltöltöttünk egy esős napot Keszthelyen, továbbá megfeledkeztünk a diétánkról Köveskálon. A terepfelderítést nem hagyjuk abba, de most titeket is szeretnénk aktívabban bevonni. Biztosan ismertek olyan helyeket, ahol mi még nem jártunk, pedig érdemes lenne – most itt az alkalom, hogy megmutassátok.

Hogyan tudtok csatlakozni?

Első lépés: izzítsátok az Instagram-profilotokat. A második: irány a Balaton! Innentől kezdve pedig mindegy, hogy épp fagyit esztek hekkel, egy boroshordó aljára néztek, próbálgatjátok a kötelező fesztivál-szelfit, vagy épp a strandon ismerkedtek egy hattyúval, örökítsétek meg és posztoljátok #enyemabalaton hashtaggel.

Mi mindenre kíváncsiak vagyunk, ami megmutatja, milyen az, amikor "tiétek a Balaton". A játék június 15- július 31-ig tart, és már csak azért is megéri részt venni, mert a legjobb képek készítőit minden héten két darab páros SZIGET-jeggyel díjazzuk. Augusztusban pedig egy fődíj is kiosztásra kerül, de ez egyelőre legyen meglepetés.

Amit viszont már most elárulunk, hogy az első 300 jelentkezőt 5000 Ft-tal ajándékozzuk meg, hogy utána ezt az összeget a balatoni nyaraláshoz kapcsolódó költségekre és élményekre fordíthassák.

Hogyan kerülhetsz az első 300-ba?

Így tudtok jelentkezni:

  • Töltsétek ki a JELENTKEZÉSI LAPOT június 8-ig!
  • Pár napon belül e-mailben értesítünk az eredményről.
  • Ha bekerültetek az első 300-ba, egy CashCard prepaid MasterCard® kártyára feltöltve juttatjuk el hozzátok az összeget. Ez egy olyan egyszerű és biztonságos fizetőeszköz, amely az előre feltöltött összeg erejéig használható MasterCard elfogadóhelyeken. A CashCardot ugyanúgy használhatjátok majd, mint bármelyik bankkártyát. A kártyát és az akció idején érvényes kondíciós listát a Peak Financial Services küldi postán a nyerteseknek.
  • Június 15. és július 31. között 3 különböző kép posztolását várjuk a nyilvános Instagram-profilotokon #enyemabalaton hashtaggel.

Fontos, hogy akkor is játszhattok és posztolhattok, ha nem kerültetek be a 300 fő közé, a heti nyereményjátékokon mindenki ugyanolyan eséllyel indul, a Részvételi Szabályzatot itt olvashatjátok. Amíg pedig a ti képeitek készülnek, megosztunk még egyet a sajátjaink közül, ezzel kívánunk sok élményt és sok sikert.