A viharos hétvége mindenki balatoni nyaralását keresztülhúzta, az Enyém a Balaton!-kampányunkban valahogyan mégis sikerült szép időben tesztelnetek a helyeket. Szépen megpakolt tányérok, ejtőzés a Festetics-kastély előtt, evezés az aranyhíd mellett: mind csupa klasszikus nyári program. Ismét díjazzuk a legkreatívabban megörökített emlékeket, de a legjobb prepaid kártyás posztot is megmutatjuk.

Az Enyém a Balaton! játékunkban a menet a szokásos: ti továbbra is szuper képeket készítettetek a Balatonnál, hashtageltétek az #enyemabalaton-t és a #mastercardhu-t, mi pedig kiválasztottuk a 15 kedvenc posztunkat, amik közül kettőt páros Sziget-jeggyel díjazunk.

Ez alkalommal azonban van egy ráadás nyereményünk: aki a legjobb képet lőtte a CashCardjáról a múlt héten, 15 ezer forintot kap pluszban a kártyájára. Ez így lesz jövő héten is, úgyhogy játsszatok velünk továbbra is! A szerencsések neveit a cikk alján találjátok, és azt se feledjétek, hogy veletek együtt mi is teszteljük a tó környékét, legutóbb például paintballoztunk.

#elfekvőben