Zimmer Ferit idéző fogadóktól kezdve a legtrendibb butikszállóig, klasszikus kis restitől a rusztikus újhullámos kocsmáig, vagy akár parti büfétől prémium éttermekig, mindenben tud ajánlani valami jót a MOL Nagyon Balaton ingyenesen letölthető applikációja. Ha gyorsan csatlakozol a felhasználókhoz és regisztrálsz a nyereményjátékba, belépőt nyerhetsz a szeptemberi Lollapaloozára Berlinbe, vagy elviheted a barátaidat a Strand Fesztiválra.

Az App

A kapolcsi Királykő Kocsmától a balatonlellei Majthényi Présházig rengeteg étterem, büfé, szálláshely között lehet böngészni, és becsekkolni a kedvelt helyekre. Ehhez csak le kell tölteni az augusztus 1-én elindult ingyenes MOL Nagyon Balaton applikációt, benne a We Love Balaton egész régiót átfogó program és helyszín adatbázisával.

Az applikáció nem csak az enni-inni, bulizni és aludni vágyókra gondolt: a bringásoknak külön bónuszt is tartogat: az app segítségével lemérhetőek és naplózhatóak a bringával megtett távolságok, sebességek és az ezzel eltöltött idő.

Androidra a Google Play adatbázisából, iPhone-ra pedig az App Store-ból tudjátok letölteni.

Az applikáció letöltői idén augusztusban nem csak balatoni élményekkel gazdagodhatnak, de az app segítségével egészen a berlini Lollapalooza fesztiválig juthatnak. Ehhez csak regisztrálni kell az alkalmazás felületén augusztus 28-ig egy legalább 2016 Ft értékű MOL vásárlás blokkját vagy számláját. A teljes játékszabályzatot itt találjátok.

A regisztrálók között minden héten hétfőn kisorsolnak:

  • 10.000 forint értékű MOL Blue vásárlási utalványokat
  • Strand Fesztivál pulóvereket

Fődíjak:

  • négyfős belépő az augusztust záró zamárdi Strand Fesztiválra szállással
  • páros jegy a szeptemberi berlini Lollapalooza fesztiválra, szállással és útiköltséggel

Mit hoz még a MOL Nagyon Balaton?

A negyedik MOL Nagyon Balaton programsorozat programjain eddig közel hatszázezren vettek részt. Nagy sikerrel zárt a 8 ezer futót megmozgató Ultrabalaton tókerülő futófesztivál, látogatócsúcsot döntött a jubileumi, tizedik Balaton Sound, 200 ezren buliztak a megújult Művészetek Völgye programjain, több mint 33 ezren a Veszprémfest koncertjein és minden eddiginél több látogató fordult meg a napokban zárult Paloznaki Jazz Pikniken is.