Ha valaki az egész napos strandolás után is szeretne vízközelben maradni, a hajókázás egy elég jó opció rá. A Balatonon pedig szerencsére bőven ringatóznak az ezekre az esetekre szakosodott hajók, sőt olyanok is akadnak, amik programokkal is készülnek. Éppen ilyenek a Mastercard programhajók. A felnőtteknek szóló élményhajó péntekenként indul útjára a siófoki kikötőből, hogy a fedélzeten egy naplementenézés után Dumaszínházas produkciókkal szórakoztassa a vendégeket, vagyis minket. Íme a részletek.

A BAHART és a Mastercard már tavaly is szövetkezett, és egy klassz opcióval bővítette a balatoni programlehetőségeket: elindultak a Mastercard programhajók. Ahogy már arról mi is hírt adtunk, idén folytatódik a közös történet, aminek eredményeként felnőtteknek, gyerekeknek és tűzijáték kedvelőknek szóló hajós programokra csatlakozhatunk be.

Ebben a cikkben az élményhajót mutatjuk be részletesebben, ami főként stand-up comedyt kedvelő felnőtteket céloz, és ami már július 14-e óta cirkál a tavon. A menet a következő: az indulás a siófoki kikötőből történik, minden pénteken 20:30-kor - itt a Szent Miklós zászlóshajót kell keresni. Egészen augusztus 18-ig lesz ez így, minden alkalommal más előadással a fedélzeten. Ezekben a közös a humor és a humor hátterében álló Dumaszínház: legközelebb, azaz július 28-án például Felméri Péter és Janklovics Péter áll majd a hajó gyomrában rögtönzött színpadra.



A következő héten Mogács Dániel és Tóth Edu érkezik, őket pedig egy koncertszínház követi. Utóbbi főszereplője a Garázsbanda lesz, vagyis Janklovics Péter, Szabó Zoltán és Vinnai András, akik bemutatják, milyen "egy legendás zenekar útja a teljes ismeretlenségből a tökéletes feledésbe!". Augusztus 18-án, vagyis az utolsó alkalommal pedig egy egészen újfajta műsorszám következik, Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge 100 szóban a város című előadása, amiben különféle budapesti karaktereket jelenítenek meg 100 szavas történeteken keresztül.

A hajóutakra a BAHART pénztáraiban válthattok jegyet, és ha Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával fizettek, a 2200 Ft-os jegyárból 50% kedvezményt kaptok. A bankkártyás fizetés mellé egy 10%-os kupon is jár, ezt a hajók fedélzeti büféjében válthatjátok be, ahol szintén lehetőségetek van kártyás fizetésre is. 

Bővebb infó ITT.