Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Idén nyáron a „Get Down on It” szól majd Paloznakon

Szerzők

  • We Love Balaton

2017. 04. 11. 16:49

Hatodik alkalommal rendezik meg idén a Jazz Pikniket augusztus 3. és 5. között Paloznakon. Az idei világsztárok: Kool & the Gang, Incognito, Mario Biondi.

Már-már közhelyszámba megy az a kijelentés, hogy a Balaton jazzfővárosa cím egyértelműen Paloznakot illeti. Az elmúlt öt év során minden nyáron világsztárokat sikerült a Paloznaki Jazz Piknik szervezőinek lecsábítaniuk és ez idén sem változik: a fesztivál nagyszínpadán fellép a Kool & the Gang, Mario Biondi és az Incognito. Az idén háromnaposra tervezett fesztivál négy helyszínén összesen húsz koncertre válthatnak jegyet a jazzrajongók.

A Get Down on It már említett bandája a nulladik napon lép fel, őket követi másnap a brit acid jazz csapat, az Incognito és az európai kortárs jazz üdvöskéje, a szicíliai Mario Biondi. Utóbbi már tavaly is szerepelt a piknik line-upján, de hangszálműtétje miatt végül le kellett mondania koncertjét.

A korábban megszokott gasztroprogramok idén is folytatódnak, így több északi parti étterem és kézműves termelő is kitelepül, így a fesztivál jelképévé vált piknikkosarak is elő fognak kerülni. A borkínálatot elsősorban a szervező Homola Pincészet borai fogják adni. Ezen kívül a fesztiválon ingyenesen vehetnek részt a 14 éven aluliak és tájház udvarára interaktív gyerekprogramokat ígérnek a szervezők.

Hasonló tartalmak

Admin mode