Akik éltek már „Ó, azok a '90-es évek!”-felkiáltással, miközben az akkori koncertélményekre és zenei felhozatalra gondoltak, lassan vehetik is a tánccipőt. Merthogy a Total Dance Festival nevű eseménysorozat augusztus 12-én Siófokra érkezik, hogy egy nosztalgikus bulit tartson, olyan előadókkal, mint a Desperado, Csordás Tibi vagy Kozsó. Mondjuk a részleteket.

A budapesti telt házas novemberi fesztivál és a nyárindító piknikshow után egy igazi nyári kiadással jelentkezik a Total Dance fesztiválcsapata: a már-már legendássá vált '90-es évek hangulatát csempészik vissza a szívekbe. Legalábbis egy balatoni estére Siófokon augusztus 12-én, szombaton a Balatoni Retro Láz estéjén.

A siófoki PLÁZS-on – a néhai Beach House-ban – hozzák össze '90-es és 2000-es évek legnagyobb külföldi és magyar sztárfellépőit: Dr Alban és a La Bouche mellett egy éjszakára felsorakozik a felejthetetlen idők válogatottja.

A hazai vonalat pedig az Animal Cannibals, a Fiesta Csordás Tibije, a Splash, a Desperado, Náksi, Kozsó és az Ámokfutók, valamint az UFO és a Bestiákból ismert Bee erősíti majd.

A 18:00 órás kapunyitás után pár jéghideg koktél társaságában kezdhetjük el felidézni emlékeinket a Balaton partján. 20:00-ig warm up DJ zenél, azután pedig kezdetét veszi a hat órás, hajnali 2-ig tartó retróbuli, amely modern környezetbe helyezve és napjaink technikáját felhasználva elevenítik fel azt a felejthetetlen időszakot.


Az 1500 early bird jegy már mind elfogyott, az elővételes, 4 999 Ft-ba kerülő jegyek váltására pedig augusztus 11., péntek éjfélig van lehetőség, de a helyszínen is lesz lehetőség jegyvásárlásra 5 999 Ft-ért.

Természetesen lehet VIP-jegyet is váltani 12 000 Ft-ért elővételben, 15 000-ért a helyszínen, de az exkluzivitásra igazán hajtók 30 000 forintos, úgynevezett Gold VIP-jegyet is vásárolhatnak.