A hétvégén ér véget a Strand Fesztivál, a B.my.Lake és a Klassz a pARTon, miközben Zánkán Jeruzsálembe, Balatonaligán pedig a pártelit hétköznapjaiba kóstolhatsz bele utoljára.

Strand Fesztivál – Zamárdi (08.22-25.)

Szerdán vette kezdetét az idei Strand Fesztivál, amelynek utolsó két napja a mostani hétvégére esik. A péntek este fellépő Robin Schulz mellett szombatig kizárólag magyar fellépők uralják kedvenceink listáját: MOL Petőfi Rádió Nagyszínpadon Ákos és a Halott Pénz koncertezik, míg az MVM Nagyszínpadon a Quimby és a Kiscsillag lép fel, nem beszélve Szabó Benedek és a Galaxisok Lángos Színpadon történő zenéléséről.

B.my.Lake – Keszthely (08.22-25.)

Lehet, hogy itt a nyár vége, azonban újra lehet bulizni Közép-Európa első számú szabadtéri elektronikus zenei fesztiválján, a B.my.Lake-en. A szintén szerdán elindult fesztiválon a keszthelyi Zala Kempingben az elektronikus szcéna olyan képviselői lépnek fel, mint Chris Liebing és Sam Paganini pénteken, illetve Maceo Plex  és a Tale of Us szombat este.

Hosszúlépés – Keszthely & Balatonaliga (08.24.)

Most pénteken tudhatod meg utolsó alkalommal, hogy kivel is pingpongozott Castro a Balaton partján. A Hosszúlépés idei balatoni sétáinak egyikén megismerkedhetsz vezető elvtársak nyaralásával a pártüdülőben. A sétán a résztvevők utánajárnak annak, hogy melyik teraszon pihent Kádár és Fidel, de megismerhetik a szocialista gasztronómia fogásait is. Sőt, az említett napon – a nyár folyamán utolsó alkalommal – bepillanthattok a keszthelyi Festetics-kastély könyvtárába is.

Klassz a pARTon – Balatonfüred & Vászoly (08.25-26.)

A Klassz a pARTon egy komolyzenei koncertsorozat, amelynek keretében hazai hírességeket és feltörekvő fiatal tehetségeket hallgathattok a Balaton partján. Az idén is megrendezett sorozat utolsó balatoni koncertjeire most szombaton és pénteken kerül sor: a Jeuness Musicales a balatonfüredi Kisfaludy Színpadon lép fel, majd másnap Ácsné Szily Éva tanítványai tartják meg „Több húron pendülünk” nevű koncertjüket a vászolyi Szent Jakab-templomban.

Tematikus brunch – Zánka (08.26.)