Csupa ismerős étel, izgalmas formában, baráti körben. A Téged Várlak eredetileg egy ikonikus étterem, szórakozóhely és találkahely volt Csopakon az 1900-as évek elején, a strandbisztó a népszerű közösségi tér hangulatát szeretné feleleveníteni, a Balaton partján.

Reggelire, ebédre, vacsorára, vagy csak egy finom italra, irány a csopaki strand bisztrója. A tipikus és unásig ismételt strandételeken túl, a Téged Várlak kínálatában almáspite pohárban és szilvásgombóc leves formában tűnik fel. Ismert ízek új köntösben, avagy lehet magas minőségben a strandon étkezni. A Téged Várlak Bisztróban minden nap más és más újragondolt, minőségi házias-retró ételt készítenek. 

A folyamatosan változó menü alapvetűen a szezonhoz igazodik, az aktuális friss alapanyagok inspirálják a kínálatot, a hétvége pedig a bográcsozás jegyében telik. A klasszikus bisztrófogások mellett mindig van egy meleg és egy hideg leves, hét főétel – klasszikus magyaros, főzelék, vega, saláta, rántott és halétel – és két desszert.

A szuper ételek mellé pedig kitűnő italok dukálnak: helyi bortermelők izgalmas tételeiből keverik nekünk a fröccsöt!

Szóval ha errefelé strandolsz, ne hagyd ki az Örkény István sétány 1. alatti bisztrót, és olyan boldogan fogsz hazamenni, mintha örökké tartana a nyár!

Címkék

Elérhetőségek

Téged Várlak Bisztró 8229, Csopak Örkény István stny. 1. Facebook-oldal Weboldal