Július 23-án rendezik meg Balatonfüreden a 197. Anna-bált, melyet az Anna Fesztivál szabadtéri programjai előznek meg.

Minden eddiginél több vendéget várnak az idei, 197. Anna-bálra. Balatonfüred hagyományos estjét július 23-án, szombaton az Anna Grand Hotel díszes termeiben, patinás udvarában rendezik meg. Újdonság, hogy a Gyógy téren egy 150 férőhelyes üvegsátrat állítanak fel, így idén összesen mintegy hatszáz bálozó vehet részt az Anna-bálon. 

A bál előtt a Vaszary Villa kertjében gyülekeznek majd a vendégek és onnan indítják a zenés menetetKáel Csaba rendezte operettműsort is láthat a közönség, a hagyományos palotást a Magyar Állami Operaház balettművészei táncolják, a Mendelssohn Kamarazenekar pedig kisebb koncertet ad. A közönség szavazza majd meg a 15 legszebb lányt, akik közül majd a szakmai zsűri választja ki a bál szépét és udvarhölgyeit.

Július 19-23. között lesz a bált megelőző Anna Fesztivál. A Gyógy téren felállított nagyszínpadon operagálával és prímásversennyel is készülnek.

A 197. Anna-bálra a hagyományos, a vacsorát is tartalmazó báli belépők 85 ezer forintba kerülnek, az üvegsátorban 75 ezer forintért lehet helyet foglalni. A belépők az Anna-bál weboldalán elérhetők.

Címkék