A nyár végéig bezár a budapesti NOS vintage- és designbolt, helyette különböző balatoni helyszíneken bukkanhatunk rá a pop-up vásárukra szerte az északi parton.

Július 2-án, szombaton Badacsonytördemicen Sike balázs pincéjében tartja első balatoni pop-up vásárát a budapesti NOS vintage- és designbolt (itt július 24-én is lesz lehetőség a vásárlásra). A nyáron feltűnik az utolsó szezonját tartó Pegazusban, de Balatonalmádiban a Három Majom Bisztróban, a Szent György-hegyen (Borbolt a völgyben), Mindszentkállán a Káli-Kapocsban és a salföldi Bányában is válogathattok a vintage és design tárgyak, kötött textilek, Fortepan-printek, grafikák, könyvek, ékszerek vagy éppen Hitka Viktória írott porcelánjai között.

A kapható márkák, alkotói termékek: aula.co, Borbolt a völgyben, Bögre mentés, ëviköt, Farkas Fru, Felső Boróka, Fortepan, Kalászi Benjámin, KATMA Stúdió, Klement Csaba, Korolovszky Anna, Kovács Lehel, Kránicz Dorottya, Németh Franciska, Phosphor Prints, Rebák Tomi, TASZ, Thury Lili.

A Balatonra költözés ideje alatt a bolt a budapesti kirakatot különféle művészeti és kreatív koncepcióknak adja át. A balatoni vásárok időpontjait itt találjátok.

Címkék