Keresés EN

A Skizo Borház két fiatal borász, Sike Balázs és Mező Sándor „önmegvalósítása”. Főállásukat tekintve mindketten egy borászati nagyüzemben dolgoznak, a borok készítésébe pedig szabadidejükben kezdtek bele. Innen is ered a tudathasadásra utaló név is. 

Az ötlet, hogy kihasználják a környezet nyújtotta adottságokat és valami egyedit alkossanak – adott volt. Csak a bátorság és az eltökéltség kellett a megvalósításhoz és mindennek eredményeképpen most a badacsonytördemici egykori Nefelejcs étterem épületében találjuk a „ropogós”, „üde” és „izgalmas” ízű italokat, amelyekhez kenclket, meleg ételeket és desszerteket is kérhetünk. A markáns designjuk pedig egymaga is megér egy misét.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A