Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / szállás

szerkesztés

Minimalista és fenntarthatóbb – Elkészült a Hello Wood új hétvégi háza, a Kabinka

Szerzők

  • We Love Balaton

2022. 01. 27. 14:49

A Hello Wood új, Kabinka 2.0 prototípusa fenntarthatósága miatt még inkább meghatározó szereplője lehet a kis házak piacának.

„A kabin lapraszerelhető elemekből áll, könnyen szállítható és egyszerűen összeállítható, amely lehetővé teszi, hogy akár egy hét alatt megépüljön a Kabinka és szinte bárhova elhelyezhető legyen – legyen az vízpart, domboldal, kis erdő vagy a kert vége", írja a Hello Wood stúdió legújabb fejlesztéséről. A Kabinka 2.0 hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően ráadásul a természet be is kúszik a térbe

Egyéves fejlesztés után készült el az új Kabinka

Fotó: Darab Zsuzsa

Szálláshelynek épp úgy alkalmas, mint egyéni használatra

Fotó: Darab Zsuzsa

A prototípus Balatonszepezden épült meg (egyéni megrendelésre) és hétvégi házként funkcionál. Az épület közepére kocka alakú „box” került, amely a konyhát, a fürdőszobát és a beépített szekrényt is magába foglalja. A doboz két helyiségre (nappali és hálófülke), illetve egy azokat összekötő folyosóra bontja a teret, fölötte pedig galéria kapott helyet.


Balatonszepezden áll a prototípus

Fotó: Darab Zsuzsa

A Hello Wood a jövőben nagy számú Kabinka megrendeléseknek is eleget tud tenni, így szálláshelyfejlesztésekre is megoldást nyújthatnak.

Hasonló tartalmak

Admin mode