Idén második alkalommal rendezik meg a Balaton környékén is a Margófesztet augusztus 11-13. között. Irodalmi és színházi programokkal, rengeteg zenével, kertmozival, helyi borokkal és ételekkel várnak mindenkit a zalai dombok közé, Szentgyörgyvárra.

Az idén 11 éves Margó Irodalmi Fesztivál zalai, nyár végi eseményén könyvbemutatók, dedikálások, kiállítások, workshopok és zenés programok várják az irodalomkedvelőket. A fesztiválon fellép többek között az Analog Balaton, Szabó Balázs Bandája és Saiid, a Rájátszás csapata pedig ezzel a koncerttel búcsúzik a közönségtől. A zenei formáció, amelyet Beck Zoltán (30Y), Egyedi Péter (Óriás), Grecsó Krisztián, Háy János, Jancsovics Máté, Kemény István, Kollár-Klemencz László (Kistehén), Sárközy Zoltán, Szűcs Krisztián (HS7) alapított 2011-ben a Margón, ezzel a koncerttel búcsúzik a közönségtől.  

Grecsó Krisztián Hrutka Róberttel közös estjén, ami a Libikóka címet viseli, egyszerre megrázó, felemelő és könnyed családi történeteket és dalokat hallhatunk. 

Az őszi Margófeszten adják át a Margó Irodalmi Fesztivál legjobb első prózakötet szerzőjének járó díjat is.

Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros program támogatásával valósul meg. Naponta maximum 1000 látogatót fogadnak. Jegyinfó és további részletek az esemény Facebook-oldalán 

Címkék