Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Szállás

Közel a természethez – Különleges balatoni szálláshelyek elvonuláshoz (1. rész)

Új cikksorozatunkban olyan vendégházakat ajánlunk, ahol teljes nyugalomban kapcsolódhatok ki, de közben minden kényelem a rendelkezésetekre áll.

Szállás

10 szálláshely, ahol feltöltődhetünk az év elején

A január és a február a hosszú beszélgetős esték, a naplementébe hajló séták és a feltöltődés ideje. 10 szálláshelyet ajánlunk ehhez.

Szállás

Két új, nagyobb kabinházzal bővülnek a Kapolcsi Sziklák

A Szikla Grand kabinok az eddigieknél is természetközelibb élményeket ígérnek, március 1-től fogadnak vendégeket, de már foglalhatók.

szállás

Repülőgép alakú kabint épített a Hello Wood a zalai dombok közé – Fotók

Egy 12 éves kislány álma vált valóra a pasztellkék, repülőgép formájú, később szálláshellyé alakítható játszóházzal, ami a zalai dombok között bújik meg. A Jet House-ban konyha, fürdőszoba és hálószoba is található.

A Hello Wood eddigi legfiatalabb ügyfelének álma volt a repülőgép formájú játszóház, ahová elvonulhat, ahová meghívhatja a barátait, és ahol még aludhat is  írja legújabb „házikójáról” a Facebookon a Hellowood csapata. 

„Ezzel a kabinnal egy gyermekkori álom vált valóra. A pasztellkék, repülőgép formájú házikó Zala megye dombjai között, a fák gyűrűjében bújik meg. Barátságos íveivel és kerek ablakaival olyan, mintha egy rajzfilmből repült volna ki, és landolt volna a réten, de belépve a gyerekek birodalma tárul elénk”.

„Ezzel a kabinnal egy gyermekkori álom vált valóra. A pasztellkék, repülőgép formájú házikó Zala megye dombjai között, a fák gyűrűjében bújik meg. Barátságos íveivel és kerek ablakaival olyan, mintha egy rajzfilmből repült volna ki, és landolt volna a réten, de belépve a gyerekek birodalma tárul elénk”.

Lujzi kisgyerek kora óta szeret utazni, és különösen a repüléseket várta mindig, saját kabinházát is repülőgépformájúként álmodta meg, írja a Hello Wood közleményében. A kislány kiforrott elképzelésekkel és papírra vetett tervekkel érkezett már az első egyeztetésekre is, édesapja támogatásával végigkövette a tervezési folyamatot – izgalmasan más szempontrendszert képviselve, mint az ingatlanfejlesztők.


A tervezés és a kivitelezés kihívások elé állította a csapatot, mivel nem egy szokványos faházról van szó. A repülő orrát körablak zárja, szárnyai tágas teraszokat alkotnak, bejárata kis reptéri lépcsősorral érhető el. A belső tér hangulatát a lekerekített formák és a szép farészletek határozzák meg, retró repülőgépeket felidézve. Apró konyha, fürdőszoba, beépített íróasztal és pad, továbbá ágy is helyett kapott a kabinban. A berendezés különleges elemei, a két valódi repülőgépülés és a repülős emléktárgyak, Lujzi és apukája szerzeményei.

A Repülő két irányból hajlított formája több mint ezer különböző térbeli elemből állt össze. Hogy letisztult formáját megőrizze, csatornázásról nem lehetett szó az épület külső oldalán, ezért a házikó „védőburkot” kapott, egy innovatív, vízszigetelő réteget, amely biztosítja az időtállóságát.

A Hello Wood tervezte a Kabinka 2.0 nevű, lapraszerelhető elemekből álló, könnyen szállítható és egyszerűen összeállítható kabinházat is, amelynek prototípusa Balatonszepezden épült fel.

Az egyik leghíresebb projektjük a Kapolcs és Vigántpetend közötti Csórompusztán felépült a hat darab egyforma, „Szikla” nevű kabinház, (a Hello Wood és a noszvaji TreeHouses közös projektjeként.)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szállás

Borkóstolókkal és téli wellness-élménnyel vár a Hotel Vinifera Wine & Spa

A Hotel Vinifera Wine & Spa Kreinbacher ambassador elismerést kapott, a közel 400 fajtából álló borgyűjteményüket kóstolók során fedezhetjük fel.

Szállás

Téli wellness a Balatonnál – 5 hely a tökéletes kikapcsolódáshoz

Ha a téli szünetet a családdal tervezitek, vagy kizárólag a párotokkal, toplistánkban mindegyik esetre találtok megfelelő opciókat.

gasztró szállás

Megnéztük, mit tartogat a Michelin-ajánlást kapott füredi NOON Restaurant & Lounge a LUA Resortban

Nemrég ellátogattunk Balatonfüredre, az ötcsillagos LUA Resortba, ahol átadhattuk magunkat az igazi kikapcsolódásnak, és megnéztük a NOON Restaurantot, mely idén Michelin-ajánlással gazdagodott.

szállás

Hotel Platán – Kellemes, családbarát hely Zamárdiban, ahova visszavágyunk

Zamárdi központjának közelében találjuk a Hotel Platánt, amely kényelmes szobákkal, szaunával, játszótérrel és finom reggelivel várja a vendégeket.

Neked ajánlott

A