Bejelentették az idei zalai Margófeszt első fellépőit.

2023. augusztus 10-12. között harmadik alkalommal várja látogatóit a zalai Margófeszt. A Balatontól negyedórára, az alig 300 fő lakosú Szentgyörgyváron fellép az Analog Balaton, a Platon Karataev, a Fran Palermo és Kiss Tibor akusztikus formációja, az Aranyakkord, valamint a Galaxisok, a Sorbonne Sexual és glsch is.

Zenés irodalmi estet hoz a zalai dombok közé Beck Zoltán (30Y) és Grecsó Krisztián közös produkciója a beck@grecsó, de a fesztiválon találkozhattok többek között Visky Andrással és Tompa Andreával is.

A település nagyszínpada mellett a templomkertben és a kultúrházban is koncertekkel, irodalmi programokkal, slam poetryvel, kiállításokkal és filmvetítésekkel készülnek. A zenei és irodalmi programokon túl a fesztivál segít alaposabban feltérképezni a régiót: részt vehettek kirándulásokon, workshopokon és gasztronómiai kalandokban is.

Kedvezményes bérletek elővételben, korlátozott számban május 21-ig kaphatók. A Margófeszt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében, a Bookline támogatásával valósul meg.

A Margófesztnek a We Love Balaton hivatalos médiapartnere.

Címkék