Balatoni nyaralás hajózás nélkül? Ki ne hagyd a nyár legjobb élményét! Nem kell választanod az északi vagy déli part között, hiszen bármerre is jársz, szinte minden kikötőből indul BAHART sétahajójárat vagy menetrendszerinti hajójárat. Vásárolj jegyet online, szuper kedvezmények és nyeremények várnak rád!

A korábbi évekhez hasonlóan, „Utazz az élményekre!” szlogennel indult el 2023. június 1-jén, immáron 8. alkalommal a BAHART és a Mastercard közös, a balatoni hajózást és az online jegyvásárlást népszerűsítő kampánya. 

Újdonság ebben az évben, hogy a kedvezményes jegyvásárlás mellett most értékes nyereményeket sorsolnak ki a vásárlók között.

Újdonság ebben az évben, hogy a kedvezményes jegyvásárlás mellett most értékes nyereményeket sorsolnak ki a vásárlók között.

Pár kattintással kedvezményes online jegy? Ennyire egyszerű! És még nyerhetsz is!

Nincs más dolgod, mint használni a MASTERCARD15 kuponkódot online jegyvásárláskor a jegy.bahart.hu oldalon, amellyel 15% kedvezményben részesülhetsz. Amennyiben Mastercard® márkájú bankkártyával fizettél, részt veszel az értékes heti nyeremények, valamint a főnyeremény sorsolásán is!

Mivel egy igazi balatoni nyaralásból sem maradhat ki a hajózás, ezért a nyereményjáték során minden héten hajótípusonként 2 darab páros ajándékutalványt sorsolnak ki a Menetrend szerinti BulihajóSétahajó és a Varázshajó járataira!

Főnyereményként pedig a játékosok között 1 darab 2 éjszakás, családi Wellness pihenést sorsolnak ki 2 + 2 fő részére a Kolping Hotel**** Spa&Family Resort jóvoltából! A nyereményjátékról és annak menetéről a BAHART oldalán találhattok bővebb tájékoztatást.

Osszuk meg az élményeket szeretteinkkel, és éljük át a kedvenc balatoni pillanatainkat!

Az idei kampányt a két cég több sikeres közös projektje előzte meg. Az első együttműködés alkalmával, 2016-ban a fizetéstechnológiai cég és a BAHART célul tűzték ki azt, hogy 

a vásárlók a készpénzmentes fizetés lehetőségét a balatoni hajózásaik alkalmával is élvezni tudják.

a vásárlók a készpénzmentes fizetés lehetőségét a balatoni hajózásaik alkalmával is élvezni tudják.

Az érintésmentes fizetési terminálok segítségével mára értelemszerűvé vált, hogy a nyaralók vásárlásainkat készpénzmentesen, egyszerűen intézhetik a BAHART jegypénztárainál és fedélzeti büféinél egyaránt

Tovább gondolva az alapötletet és fókuszálva a vásárlók kényelmére, a jegypénztáraknál lévő sorban állás elkerülése végett született meg a BAHART fejében az online jegyvásárlás gondolata, amelyet akár telefonunkon keresztül, bárhonnan, kényelmesen elintézhetünk. A Mastercard és a BAHART stratégiai együttműködésben közösen népszerűsítik az online vásárlást, amellyel utasok százezreihez érnek el minden évben a nyári szezonban.

Címkék