Türkizkék medence, kényelmes függőfotelek, wellness, ínycsiklandozó ételek és koktélok – ha egy kis Maldív-szigeteket idéző kikapcsolódásra vágyunk igazán igényes, elegáns és luxus környezetben, július 1-jétől már nem kell egészen az Indiai-óceánig repülnünk. Elég csak a magyar tengerig mennünk, ahol a gyönyörű, ötcsillagos és felnőttbarát Reed Luxury Hotel & Bistro igazán kivételes élménnyel várja vendégeit Siófok szívében.

A Reed Luxury Hotel & Bistro Siófok egy meghittebb, nyugodtabb részén található, a Balaton-parttól csak pár lépésre. A szállodát a Maldív-szigetek hangulata inspirálta, a megvalósítás pedig egyáltalán nem lett erőltetett, hanem rendkívül elegáns, letisztult és kifinomult. Első ránézésre rengeteg napfény, magas és élénkzöld növények sokasága, finom, világos színek és üveg- és fafelületek dominálnak, de 

a hotelről összességében elmondható, hogy itt igazán odafigyeltek minden apró részletre.

a hotelről összességében elmondható, hogy itt igazán odafigyeltek minden apró részletre.

Romantika és luxus a Balaton partján

Összesen 20 prémiumminőségű, egyedi tervezésű kétágyas szobában és három lakosztályban kapcsolódhatunk ki, ahol a romantika és a luxus modern smart hotel megoldásokkal keveredik – a maximális kényelem érdekében a king-size ágy egyikből sem maradt ki. Mivel a szálloda egyik szobája kisállatbarát, kiskedvencünket sem kell feltétlenül otthon hagynunk, ám a foglaltságról és felárról mindenképp érdeklődjünk előre.

Azokat, akiknek a mozgás elengedhetetlen része a kikapcsolódásnak egy jól felszerelt fitness terem várja, a wellness részlegre pedig reggel 8 és este 8 között bármikor ellátogathatunk a szobánkba előre bekészített fürdőköpenyben. Itt egy beltéri élménymedencében, jakuzziban, fekvő zuhanyban, finn- és infraszaunában és gőzkabinban töltődhetünk fel, ha pedig egy kis extra kényeztetésre vágyunk, frissítő masszázsokat is foglalhatunk az év minden napján.

Felnőttbarát pihenés

A csendes, napos és privát „relax gardenben” puha, süppedős fűvel és egy- és kétszemélyes napozó- és pihenőágyakkal körülvett türkizkék medencében hűsölhetünk – a pool bárnak köszönhetően itt sem maradunk frissítő italok nélkül. A gyermekzsivaj és a medencéből ki-be ugráló kis lurkók itt nem része a szállodai élménynek, 

ugyanis felnőttbarát hotelként a Reed Luxury Hotel & Bistro kizárólag a 16 éven felüli vendégeit várja.

ugyanis felnőttbarát hotelként a Reed Luxury Hotel & Bistro kizárólag a 16 éven felüli vendégeit várja.

Távol-keleti és magyar fúziós fine dining bisztró környezetben

Ha már a testi kényeztetésnél tartunk, a tágas és kifinomult étteremben igazi fine dining élményben lehet részünk bisztró környezetben. A konyhában friss Balaton-környéki alapanyagok segítségével összeolvadnak az egzotikus távol-keleti és a már jól megszokott hazai ízek, ezáltal igazán kreatív fogásokkal találkozhatunk, és természetesen a kiadós reggeli sem maradhat el, amit tartalmaz a szobaár. 

Az á la carte étlapon mindig szerepel olyan fogás is, ami kifejezetten az allergiával vagy intoleranciával rendelkező vendégek számára készül, ám különleges kulináris kívánságainkat ajánlott már a foglaláskor jelezni. A koktélbárban semmiképp sem kell szódával jócskán megspékelt Mojitókra és társaira számítanunk, helyette

izgalmas, egyedileg megálmodott signature koktélok közül, és prémium gin-tonik, bor, pezsgő és rövidital összeállításokból válogathatunk.

izgalmas, egyedileg megálmodott signature koktélok közül, és prémium gin-tonik, bor, pezsgő és rövidital összeállításokból válogathatunk.

Ahol tényleg a vendég az első

Ugyan A Reed Luxury Hotel & Bistro Siófok szívében található, itt egyáltalán nem kell nyüzsgéssel, hangzavarral és tömeggel számolnunk. A szállodában tényleg a vendégek pihenése, kikapcsolódása és nyugalma az első. A 0-24 órás recepció mindig rendelkezésünkre áll, a biztonságos parkolót pedig kamerák is őrzik, így nekünk tényleg semmi mással nem kell foglalkoznunk, mint hogy élvezzük a világ egyik legromantikusabb szigete által inspirált csodálatos környezetet, és egy időre magunk mögött felejtsük a hétköznapokat.

A szálloda az év minden napján nyitva tart, szobafoglalásra emailben, telefonon vagy a weboldalon van lehetőség – SZÉP kártyás fizetés is lehetséges.

Címkék

Elérhetőségek

Reed Luxury Hotel & Bistro Siófok, Vécsey Károly utca 20. Facebook-oldal Weboldal