A Művészetek Völgye minden évben elvarázsol, hiszen semmihez sem fogható az a művészeti és kulturális pezsgés, ami itt vár a fesztiválozókra. Ebbe a körforgásba az idén 10 éves We Love Balaton kiállítássorozatával kapcsolódik be: Kapolcs központjában, a Fiók udvarban találkozhattok az Analógia címre keresztelt kiállítással. Kőrösi Tamás, az oldal állandó fotósának analóg fényképei a balatoni nyarak esszenciáját idézik meg. Július 30-ig látogathattok el a pop-up tárlatra, amihez most íme egy kis ízelítő!

A We Love Balaton fotókiállítása a Művészetek Völgyében

Mérföldkőhöz érkezett a We Love Balaton története: 10 éve kutatjuk nektek a legjobb helyeket, hírt adunk a legfontosabb történésekről, csokorba gyűjtjük a legklasszabb eseményeket, és megállíthatatlanul dokumentáljuk fotókon a balatoni pillanatokat. Azonban most itt volt az ideje, hogy mi is teremtsünk pár felejthetetlen élményt.

Idén nyáron születésnapi kiállítássorozattal készültünk, aminek egyik állomása a Művészetek Völgye, ahol a Fiók udvarban nézhetitek meg a pop-up fotókiállításunkat. Ha igazi retró nosztalgiára vágytok, és szeretnétek felidézni a legszebb balatoni emlékeiteket, akkor mindenképp ugorjatok be hozzánk!

Idén nyáron születésnapi kiállítássorozattal készültünk, aminek egyik állomása a Művészetek Völgye, ahol a Fiók udvarban nézhetitek meg a pop-up fotókiállításunkat. Ha igazi retró nosztalgiára vágytok, és szeretnétek felidézni a legszebb balatoni emlékeiteket, akkor mindenképp ugorjatok be hozzánk!

Félidőn túl van már a Művészetek Völgye, és bár az időjárás kicsit borongósra fordult, az előrejelzések biztatóak, így bátran vegyétek az irányt Kapolcs felé, és látogassatok el a Fiók udvarba is! Itt a fesztivál végéig, augusztus 30-ig nézhetitek meg Analógia címre keresztelt kiállításunkat. A pop-up tárlaton Kőrösi Tamásnak, a We Love Balaton fotósának fényképei várnak titeket, aki analóg kamerán keresztül örökítette meg a felejthetetlen balatoni pillanatokat. 

A Fiók udvart Kapolcs központjában találjátok, ahová karszalag nélkül is beléphettek!

Fiók udvar, igazi oázis a Művészetek Völgyében

Miután belecsöppentetek kiállításunk retró hangulatába, érdemes beljebb menni az udvarba, ahol a budapesti alternatív design és papírbolt, a FIÓK szuper portékái között böngészhettek. A napszemüvegektől kezdve a kulacsokon és noteszeken át beszerezhettek mindent, ami a nyaralások elengedhetetlen kellékei, vagy épp a kreatív alkotást segítik elő. 

Kapolcson évek óta jelen van a FIÓK Shop, ahol hagyományossá váltak a kiállítások, így idén a We Love Balaton és Kőrösi Tamás Analógia című fotókiállítás mellett az egyik fiókos munkatárs, Gaál Hanna (@szottyosmuzli) kedves illusztrációiból és grafikáiból nyíló pop-up tárlatot is megnézhetitek.

A Fiók udvarba nemcsak ingyenesen, karszalag nélkül mehettek be, de a kulacsotokat is feltölthetitek vízzel, a hangulatos udvar így igazi oázissá válik a Művészetek Völgyén belül.

Analógia című kiállításunk a Művészetek Völgyében a FIÓK támogatásával jött létre.
 
A We Love Balaton logóval ellátott napernyőket és a strandlabdákat a STUDIO68 Reklámajándék Kft. biztosította, akik egész évben azon dolgoznak, hogy ügyfeleiket a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben szolgálják ki, akár, egy teljes promóciós csomagot biztosítva a megrendelőiknek.

Címkék