Két új, nagyobb beltérrel rendelkező kabinházzal bővült a Hello Wood által létrehozott Kapolcsi Sziklák. A Szikla Grand kabinok az eddigieknél is természetközelibb élményeket ígérnek, március 1-től fogadnak vendégeket, de már foglalhatók.

Privát jakuzzi eddig is járt a Kapolcs és Vigántpetend között található Csórompusztán felépült kabinházakhoz, de az új, Szikla Grand nevű kabinházak még természetközelibb megoldást hoznak. Egy teljesen újragondolt koncepciót valósítanak meg, a belső tér sokkal tágasabb lesz, olvasható a Hello Wood közleményében.

Nem ez az egyetlen újdonság a kabinházaknál, a vendégek megújuló étlappal és izgalmasabb ételekkel találkozhatnak. A változáshoz új csapattagot is igazoltak a Kapolcsi Sziklákhoz: a Finnországból, kézműves kolbásziparból érkező Vilisics Ferenc 14 év után tért haza Magyarországra, hogy a Hello Wood Resorts működését irányítsa. „Senki se legyen meglepődve, hogyha finn szauna kerül a házak köré, illetve különleges kolbászok az asztalra” – írják.

A 2024 márciusában nyitó Szikla Grand kabinokba már most is lehet előre foglalni.

A “Szikla” nevű, hat darab egyforma kabinházat a sziklák formái ihlették, az enteriőrt a minimalizmus, a skandináv stílus jellemzi. A pároknak kitalált szálláshely mindennel fel van szerelve, ami egy négycsillagos szállodai szobában megtalálható.

A szálláshely 2023 márciusában rangos építészeti díjat kapott: a London Creative Awards (LICC) építészet kategóriájának nyertese lett.

Borítókép: Hello Wood

Címkék