Kipróbáltuk az étterem degusztációs menüjét, ami az elejétől a végéig egy tökéletesen felépített trip, ahol a tálalás és az ízharmóniák folyamatosan megdolgoztatják az érzékszerveinket.
10 szálláshelyet ajánlunk a szőlőhegyi présháztól a négycsillagos szállodáig, ahonnan garantáltan feltöltődve vethetitek bele magatokat az új év kihívásaiba.
Az étterem a 30. születésnapjával egy időben a Bib Gourmand minősítést is megkapta a Michelin-kalauztól. Ennek kapcsán beszélgettünk Csapody Balázzsal, az étterem tulajdonosával.
A Hazai Provence vendégházban található 84 Bisztró vezetését két éve az egykori Pura Vida csapata vette át, az étterem pedig a legjobb Balaton-felvidéki konyhák egyike lett.
Az északi part közösségi irodáinak ötletgazdái saját tapasztalataik és az egyre növekvő igények alapján alakították ki a coworking helyszíneket, ahol minden adott az elmélyült munkához.
Újra élettel telt meg a Mindszentkálla központjában, a Káli-kapocstól néhány lépésre található legendás épület, ami korábban a Kikötő hostelnek és reggelizőnek adott otthont.
A balatoni szálláshelyek nagyon népszerűek, így érdemes már most foglalni: a Hotel Platán Zamárdiban tökéletes választás, ha háborítatlan pihenésre vágyunk egy karnyújtásnyira a Balaton-parttól.
2020 szeptemberében több mint 160 ezren szálltak meg a tónál, az összes magyarországi vendégéjszaka közel negyedét a Balaton térségében töltötték el a vendégek.
A Dobosi Pincészetben évente csaknem százezer palack bor készül, átálltak a biotermelésre és számos díjat is nyertek. Emellett panziót és étteremet is találunk a birtokon.