Keresés EN

Gasztró

Fagyi-világbajnokságon szerzett bronzérmet a magyar csapat

Balatoni fagylaltmester is tagja annak a magyar csapatnak, amely bronzérmet szerzett az idei fagylalt-világbajnokságon az olasz Riminiben.

A tavalyi Gelato Festival World Masters versenyen elért bronzérem után idén a Gelato World Cup bronzérmét is megszerezte a magyar csapat, amelynek tagjai között – egyedüli nőként – szerepel Somogyi Renáta, a gyenesdiási Bringatanya fagylaltmestere is.

A csapatnak – melynek további tagjai: Füredi Krisztián (Hisztéria Cukrászda), Gácsi Zoltán (Csokoládé Akadémia), Gáborecz István (Ice Art Hungary - Jégszobrászat), Fodor Sándor (Habcsók Cukrászda) – 3 napja volt, hogy 10 különböző versenyszámot teljesítsenek az idei verseny helyszínén, Olaszországban. Összesen 11 ország mérettette meg magát a világbajnokságon, az aranyérmet a házigazda olaszok nyerték, a második helyen pedig Dél-Korea csapata végzett.

A díjnyertes hazai alkotás

Forrás: We Love Budapest, Bringatanya, Somogyi fagylalt műhely
(Borítókép: Bringatanya, Somogyi fagylalt műhely - Facebook)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Balatonfüredre költözik a csopaki Szomszéd Kertje

Balatonfüredre, a Füredi Malomház épületébe költözik a csopaki Szomszéd Kertje. A helyszín változik, de a gasztrokínálat és a sajátos hangulat marad.

Gasztró

Itt voltak a legjobb olaszrizlingek! – Csopaki sétálókóstolón jártunk

Egy finom bort lötyögtetve élvezzük a kora tavaszi napsütést és a Balaton látványát egy dűlő mellől – nekünk ezt jelentette az Olaszrizling szerintünk, és alig várjuk, hogy újra részt vegyünk rajta!

Gasztró

Balatoni helyek, ahova eddig nem látott programokkal várnak márciusban

Nyolc olyan, Taste Balatonhoz csatlakozó helyet ajánlunk, amelynek programjaiból mi magunk is kaptunk egy kis ízelítőt.

Neked ajánlott

A