Keresés EN

Látnivalók & kultúra

„A bőrömön viselem a Balatont” – Válogatás izgalmas tetoválásokból

Egy kedves gyerekkori emlék, a sport, a természet vagy éppen egy épület – biztosak vagyunk benne, hogy a felsorolást végtelenségig lehetne folytatni, mindezt úgy, hogy az összesben van mégis egy közös: a Balaton. Cikkünkben olyan tetoválásokat mutatunk be, amelyeket az említett témakörök ihlettek.

Nem nehéz megérteni, hogy valaki annyira szeresse a Balatont, hogy valamilyen formában magára is tetováltassa, hiszen sokan őrzünk gyerekkorunkat, életünket meghatározó emlékeket a tóhoz köthetően, vagy éppen a Balaton-rajongás mértéke „követelte meg”, hogy kreatív lenyomatként örökké magunkon viseljük.

Mi kérdeztünk, ti elküldtétek

Feltételezve tehát azt, hogy léteznek ilyen tetoválások, körbekérdeztünk social felületeinken, hogy megosztanátok-e velünk ezeket az alkotásokat, válaszként pedig nemcsak olvasóktól, hanem tetoválóktól is érkeztek Balatonhoz köthető munkák. Többen küldtetek a Balaton sziluettjét ábrázoló tetoválásokról képeket – ezekből is mutatunk párat, de képgalériánkban más, a tóhoz kötődő motívummal és helyszínnel is találkozhattok. Görgessétek végig őket!

Ha te magad készítettél vagy viselsz Balatonhoz köthető tetoválást – és meg is osztanád velünk – küldd el nekünk a szerk@welovebalaton.hu címre!

Cimkék

Kapcsolódó írás

Balaton

5 kedvenc ékszerészünk, akik hordhatóvá teszik a Balatont

Ebben a cikkben 5 olyan, balatoni kötődésű ékszerészt gyűjtöttünk össze, akiknek a termékeivel nem lehet mellélőni!

Hasonló tartalmak

Aktív

20 tipp egy szuper balatoni tavaszhoz – Bakancslista

Sorra nyitnak a vendéglátóhelyek, és egy új gasztrokulturális fesztivál csábítja a tóhoz a finom ízek és a rendhagyó programok rajongóit.

Látnivalók & kultúra

Bulinegyedből romhalmaz – Így néz ki most az egykori görög falu

Az egykori komplexumnak ma már csak a romjai láthatók a 71-es úttól északra található dombon. Fotósunk megörökítette a szellemfalu utolsó pillanatait.

Gasztró

Márciusban a vadonatúj TASTE BALATON fesztivál robbantja be a szezont a Balatonnál, nem is akárhogyan

Nem is lehetne jobban indítani a szezont, mint március 8. és 17. között a TASTE BALATON gasztrofesztivállal, ahol 26 helyszínen 100 program lesz.

Neked ajánlott

A