Húsvétkor megnyílik a Fricska Balaton.

„Tavasztól egy újabb, csodálatos környezetben várjunk titeket a megszeretett fricskás ízekkel és életérzéssel” – írja Facebook-oldalán a bővülést bejelentő Fricska Veszprém. Olyan lokációt kerestek, amelyik egyediségében méltó társa lesz a gyönyörű veszpréminek, így esett a választásuk a déli parti városra:

„a Balaton legszebb, 1,2 km-es, ősfákkal szegélyezett, századfordulós villák előtt elnyúló sétányán, közvetlen a Balaton partján, Balatonföldváron, csodálatos kilátással az északi partra. A 100 fős egyedi belső vendégtérből, a kertben pedig az 1500 nm-es teraszról csodálhatjátok a Balatont, és a legeslegszebb naplementét” – mesélik.

A csapat 2023 ősze óta dolgozik a nyitáson, a Fricska Balaton belső tere is tükrözi majd küldetésüket: az egész éves Balatont. „Négyfelé osztottuk a teret, így amikor nálunk vagy, kiválaszthatod, hogy a kandallós télbe, a szüretelős őszbe, a békalencse-fa nyárba, vagy a világító begyű madarak lakta hatalmas fészkű tavaszba szeretnél ülni” – részletezik az új étterem koncepcióját. 

Hamarosan elindul új Facebook-oldaluk, ahol beszámolnak majd az átalakítás fázisairól. Egy biztos: mi nagyon várjuk!

Címkék