Keresés EN

Gasztró

A déli parton nyit újabb éttermet a veszprémi Fricska

Húsvétkor megnyílik a Fricska Balaton.

„Tavasztól egy újabb, csodálatos környezetben várjunk titeket a megszeretett fricskás ízekkel és életérzéssel” – írja Facebook-oldalán a bővülést bejelentő Fricska Veszprém. Olyan lokációt kerestek, amelyik egyediségében méltó társa lesz a gyönyörű veszpréminek, így esett a választásuk a déli parti városra:

„a Balaton legszebb, 1,2 km-es, ősfákkal szegélyezett, századfordulós villák előtt elnyúló sétányán, közvetlen a Balaton partján, Balatonföldváron, csodálatos kilátással az északi partra. A 100 fős egyedi belső vendégtérből, a kertben pedig az 1500 nm-es teraszról csodálhatjátok a Balatont, és a legeslegszebb naplementét” – mesélik.

A csapat 2023 ősze óta dolgozik a nyitáson, a Fricska Balaton belső tere is tükrözi majd küldetésüket: az egész éves Balatont. „Négyfelé osztottuk a teret, így amikor nálunk vagy, kiválaszthatod, hogy a kandallós télbe, a szüretelős őszbe, a békalencse-fa nyárba, vagy a világító begyű madarak lakta hatalmas fészkű tavaszba szeretnél ülni” – részletezik az új étterem koncepcióját. 

Hamarosan elindul új Facebook-oldaluk, ahol beszámolnak majd az átalakítás fázisairól. Egy biztos: mi nagyon várjuk!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Balatonfüredre költözik a csopaki Szomszéd Kertje

Balatonfüredre, a Füredi Malomház épületébe költözik a csopaki Szomszéd Kertje. A helyszín változik, de a gasztrokínálat és a sajátos hangulat marad.

Gasztró

Itt voltak a legjobb olaszrizlingek! – Csopaki sétálókóstolón jártunk

Egy finom bort lötyögtetve élvezzük a kora tavaszi napsütést és a Balaton látványát egy dűlő mellől – nekünk ezt jelentette az Olaszrizling szerintünk, és alig várjuk, hogy újra részt vegyünk rajta!

Gasztró

Balatoni helyek, ahova eddig nem látott programokkal várnak márciusban

Nyolc olyan, Taste Balatonhoz csatlakozó helyet ajánlunk, amelynek programjaiból mi magunk is kaptunk egy kis ízelítőt.

Neked ajánlott

A