Szerencsére nagy erőkkel köszöntött be a tavasz a Balatonnál: virágzanak a mandulafák, lassan nyílnak a tulipánok, és hamarosan itt a húsvéti hosszú hétvége, ami tökéletes alkalmat kínál a kikapcsolódásra. Számos tavaszi tippel érkeztünk már az elmúlt hetekben, azonban érdemes a balatoni látnivalóktól egy kicsit távolabbra merészkedni, és felfedezni a Kis-Balaton környékét, valamint a Zala rejtett természeti kincseit. Ehhez szuper kiindulópont a Thermal Camping Zalakaros, ahol a csobbanást sem kell kihagynunk, a kemping közvetlen szomszédságában található termálfürdő a hűvösebb tavaszi napokon is tökéletes választás.

Az elmúlt hetekben elkészítettük nektek a tavaszi bakancslistánkat, és tagadhatatlan, hogy a Balaton számos szuper lehetőséget kínál, de érdemes felfedezni a Kis-Balaton és a Zala természeti kincseit is, akár kerékpárral, akinek pedig már hiányzik a fürdőzés, az a zalakarosi termálfürdőben tud csobbanni.

A Thermal Camping Zalakaros a termálfürdő szomszédságában és a környék népszerű turisztikai látványosságainak, kirándulóhelyeinek közelében található. A strand és a főbejárat gyalog is könnyen megközelíthető, a fürdővel való szoros együttműködés révén pedig a vendégek a kemping recepcióján is megválthatják fürdőbelépőjüket.

Ez a kemping egy folyamatosan fejlődő, barátságos hely, ahol a fókuszban a természettel való találkozás és összhang áll. Éppen ezért fokozott figyelmet fordítunk a kemping nagy zöld fás-ligetes területének tisztaságára és rendezettségére, mindemellett a szálláshely természetesen kisállatbarát is” – tudjuk meg az üzemeltetőktől.

A Thermal Camping Zalakaros extra méretű, 100 négyzetméteres lakókocsi-parcellákkal, sátorhelyekkel, 2024-től pedig felújított apartmanokkal és vadonatúj mobil házakkal, vizesblokkal, jól felszerelt konyhával várja az idelátogatókat.

Az idei évben március 28-án indul a kemping új szezonja, és egészen október 12-ig várják a vendégeket. Az idei húsvéti hosszú hétvége március 29. és április 1. közé esik, és a Thermal Camping Zalakaros különleges programokkal készül. Lesz tojáskeresés, állatsimogató, játékok és szórakozás. A játszótér, a pingpongasztal, a tollaslabda- és focifelszerelés garantálja, hogy minden kis vendég boldogan töltheti a húsvéti ünnepeket!

A kempingről itt találtok további infókat, a foglalást pedig könnyedén, pár kattintással a weboldalon keresztül is megtehetitek.

Címkék