Néhány napja megnyitotta új egységét a La Téne Badacsony Desszertműhely, a nemrég újjászületett, Tátika nevű épületben.

A badacsonytomaji egykori posta jellegzetes épületében található La Téne kínálata már a szintén ikonikus, nemrég teljesen felújított Tátikában is elérhető, sokak örömére egy fontos kiegészítéssel.

A hivatalosan La Téne by tátika új helyszíne lehetőséget biztosít az isteni péksütik mellett a sós kínálatnak, valamint a konyhának köszönhetően a meleg ételeknek is.

„Nagyon sokan úgy tértek be hozzánk, hogy a meleg reggeliket és a sós fogásokat keresték, amit eddig nem tudtunk biztosítani. Szuper, hogy most már ki tudjuk szolgálni ezt az igényt is, ha pedig a desszertműhelyben keresné továbbra is valaki ezt a típusú kínálatot, mindössze néhány perc sétára vagyunk az új helytől”

– mondta el Szalma Lili tulajdonos a We Love Balaton megkeresésére.

A csapat bizakodó azzal kapcsolatban, hogy hosszútávon is fenn tudják tartani a két helyet, a 12 hónapos nyitvatartás mellett badacsonytomajiként elhivatottak, és a ház funkciója is ki tudja szolgálni a céljaikat.

„Nekünk is új kihívást jelent ez a helyzet. Az önkormányzat keresett meg minket a lehetőséggel, amire végül igent mondtunk. Nagyon izgalmas, és reméljük, hogy jó döntést hoztunk”

– tette hozzá Lili.

Az 1960-as években épült, Callmeyer Ferenc által tervezett Tátika évekig elhagyatottan állt a mólónál. A több mint ezer négyzetméteren végzett felújítás célja a műemlék épület eredeti, modern megjelenésének megőrzése is volt. 

(Borítókép: EBH Invest)

Címkék