Rengeteg újdonságot és látnivalót, felejthetetlen időtöltést ígér idén is hazánk egyetlen, vízen és vízparton rendezett hajókiállítása, a Balaton Boat Show. A Kenese Marina-Portban szeptember 6. és 8. között megrendezett eseményen autentikus kikötői környezetben várják a hajózás és a vízi sportok iránt érdeklődőket.

A Balaton Boat Show a vitorlás és elektromos hajók, kiegészítők és felszerelések seregszemléje, ahol számos hajót teszthajózás keretei között is kipróbálhatunk az esemény alatt. Ha az időjárás engedi, akkor még a Balatonban is csobbanhatunk egyet, vagy gyönyörködhetünk a panorámában a nyugágyakon megpihenve. A kiállítás területén található Boat Show Beach Bárban koktélokat kortyolgathatunk. A minden korosztály igényeit kielégítő programon a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen hajós játszótér várja a legkisebbeket.

A 29. balatoni hajós seregszemlén külföldi és hazai márkák is bemutatkoznak

A Balaton Boat Show, ahogy már megszokhattuk, idén is felsorakoztatja a legjobb vitorlásokat, motoros és elektromos hajókat. Több kiállító is premierekkel készül az eseményre. A legnagyobb külföldi márkák forgalmazóit és a hazai gyártók képviselőit egyaránt megtalálhatjuk majd a kiállítók között. A látogatók számos, hajózáshoz kapcsolódó termékkel is megismerkedhetnek: különböző vízisport-eszközökkel, hajózási kiegészítőkkel, vitorlákkal, műszerekkel és felszerelésekkel, ruházattal. Azoknak is érdemes ellátogatniuk a rendezvényre, akik eddig még csak ismerkedtek a hajózással. A kiállítók teljes listája itt érhető érhető el.

„A kiállítói jelentkezések már lezajlottak, a vízi helyek már teljesen elfogytak, így ismét felvonul majd szinte a teljes hazai hajókínálat. A kereskedőpartnerek szerint a szállítási idők és a rendelési konstrukciók terén is pozitív elmozdulás tapasztalható a gyártóknál, így az érdeklődők biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb ajánlatokat kapják a kiállításon” – mesélte Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója.

A kiállítás exkluzív autós partnerének, a Porsche Centrum Budapestnek köszönhetően autókülönlegességek is bemutatkoznak majd. Itt lesznek a márka legújabb modelljei és különlegességei, melyek közül a hajósok minden bizonnyal kíváncsiak lesznek például a nemrég frissült Cayenne-re, amivel könnyen el lehet vontatni akár egy hajót is, de kint lesz a Panamera, Taycan, illetve az új 911-es modell is.

Exkluzív környezet és szolgáltatások

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, a Kenese Marina-Port ad helyet a rendezvénynek, ami csupán egy órára található Budapesttől. A kikötőhöz kapcsolódó Hotel Marina-Port 4 csillagos szálloda szolgáltatásait térítés ellenében igénybe vehetjük: wellnessrészleg, szaunaszeánszok, beltéri medence, valamint fitneszterem, tenisz-, strandröplabda- és focipálya, illetve biciklikölcsönzés is rendelkezésünkre áll, amiről érdemes a recepción érdeklődni. A Balaton partján strand várja azokat, akik még szívesen megmártóznának az őszi Balatonban. Éhségünket csillapíthatjuk a hotel éttermében, a grillteraszon vagy a kikötői bárban is. Ha pedig ezekben a napokban a hotelben szállnánk meg, akkor a Balaton Boat Show-ra ingyenes a belépés.

A hajókiállításon túl

A Balaton Boat Show nemcsak egy hajókiállítás, hanem számos program és természetesen az ősszel is mesés Balaton-part is várja a látogatókat. Mindennap DJ pörgeti majd a lemezeket, a kikötőépület bárjában, az Economix Café teraszán pedig naponta több érdekes, hajózáshoz kapcsolódó témájú beszélgetést is meghallgathatnak majd a résztvevők. A kiállítás megtekintésén túl strandolási lehetőség és wellness is igénybe vehető a Hotel Marina Port csodás szállodájában. Megpihenhetünk a kikötő területén található éttermekben, a beach bárban, miközben a gyerekek is jól érzik majd magukat a gyermekjátszóban. Biztos, hogy minden korosztály talál majd magának elfoglaltságot.

Érdemes a jegyeket elővételben megvásárolni itt, gyerekeknek a belépés 6 éves korig ingyenes. A négylábú kedvenceket is szívesen látják.

Szabadidő Szponzorált

Balaton Boat Show

Program adatai

Kenese Marina-Port (8174 Balatonkenese, Kikötő u. 2-4.) Facebook-oldal Jegyvásárlás 2024. szeptember 6., péntek - 2024. szeptember 8., vasárnap

Éppen csak véget ér a nyár, de a Balaton-parton tovább pezseg az élet – szeptember 6. és 8. között érkezik a Balaton Boat Show, Magyarország egyetlen, vízen és vízparton is megrendezett hajókiállítása.

Címkék