„Siófok egész évben vár!" – olvasható a GasztroFok sajtóanyagában. A tavaly ősszel induló esemény népszerűségét mutatja, hogy idén már harmadszorra gyűlnek össze a környék egész évben nyitva tartó helyei annak érdekében, hogy minél több látogatónak mussák be gasztronómiai kínálatukat.
A november 8–10. közötti hétvégén elegánsabb és laza, kötetlen helyeket is kipróbálhatunk Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig.
Nem feledkezdhetünk el arról sem, hogy nemcsak őszi, hanem kifejezetten Márton-napi ízeket is hoznak a résztvevők, így a sütőtök, a cékla, a liba, a leves, a tepertő, a lúdláb, a disznótoros is feltűnik a kínálatban. Az éttermek, bisztrók és vendéglők között lesz az After 8 Brunch & Coffee, a Bella Italia, a Cafe Spirit, az Éden Vegán és Mentes Étterem, a Grund Bustro & Pub, a Kiskert Vendéglő, a Mala Garden, az Öreg Halász Vendéglő, a Pietro Bisztró és Pizzéria és a Sándor Étterem.
A bisztrók mellett az Egy Csipet Nápoly pizzázóját, a Sushi Bar Siófok szusizóját és az idei Év Strandétele verseny Év Felfedezettje 2024 kategória nyertesét, Julcsi kalácsodáját is megcélozhatjuk, utóbbinál nemcsak édes ízek várnak!
Érdemes célba venni hétvégén Siófokot, a gyerekeket egy tojás tematikájú játszóház is várja, a szalmalabirintust még pont elcsíphetjük, késő délutántól pedig a sötétbe boruló Balatont és a csillogó túlparti fényeket akár az Óriáskerékről is megnézhetjük!
Részletek a GasztroFok-esemény bejegyzéseinél.