Keresés

Gasztró

Ezért fogsz nagyot enni Veszprémben

A Food Truckok is ott lesznek a ma kezdődő Utcazene Fesztiválon.

Gasztró

Fine dining a teraszon – a sümegi Terazza Bistro

A művelt Nyugaton a legjobb éttermek és bisztrók mind egy szálig vidékre emigráltak. Jó hírünk van: itthon is egyre több ilyen hely van. Sümegen jártunk.

Gasztró

Csapody: Égnek áll a hajam a balatoni strandbüféktől

A Balaton legjobb éttermének tulajdonosa megkóstoltatná az államtitkárral az általa balatoni halként megnevezett példányokat.

Gasztró

Most már málnát sem árulnak a fenyvesi "piacon"

Hirtelen eladó lett balatonfenyvesi üzlethelyiség.

Gasztró

Bohém légyott - Légy ott!

Street food, bor: bohém estével vár a Gilvesy Pincészet.

Gasztró

Megvan Somogy bora - Légli Géza Rajnai rizlingje nyert

Kilenc balatoni pincészet huszonegy borából került ki győztesként Légli Géza bora a megyei borversenyen.

Gasztró

Így tudd meg, hogy tényleg hekket kapsz-e a strandon

Ha fejjel és farokkal landol a tányérunkon, akkor például egészen biztosan nem hekket kaptunk.

Gasztró

Ide megéri felmászni - megnyitott a Homola Borterasz

Előkerült egy újabb hely, amely joggal pályázna a legjobb borteraszok közé.

Gasztró

Idén megválasztják az év legjobb beach foodját

Ebben pedig a We Love Balaton is segíteni fog.

Gasztró

Hogy került negyven balatoni borász egy könyvbe?

Úgy, hogy megjelent a Balatoni Borkalauz.

Gasztró

A piros hegesztőmaszk esete a kolbásszal – Lakatos Műhely

A Tihanyi PIAC Placc új egysége a magyaros hagyományokat ötvözi a 21. századdal.

Gasztró

Ingyen borral akarnak rekordot dönteni a Tagorén

Ha minden jól megy, az egy időben koccintók száma Guiness-rekordot dönt szombaton.

Gasztró

"Baj van a balatoni vendéglátással, és jövőre még nagyobb lesz"

Nyilatkozott a vendéglős, akinél SMS-ben mondtak fel a szakácsai.

Gasztró

Aszófőre költözik a Teázó az erdő mélyén

Néhány napon belül Aszófőn nyit újra az egykori, sajkodi Teázó az erdő mélyén. A név is változik: jön a Nagyi Kertje.

Gasztró

Szárnyra kaphat a Pegazus

Teljes gőzzel indult az idei nyárnak a tavaly még próbaüzemmódban működő szentbékkállai Pegazus.

Gasztró

Így provokáld a vacsoravendégeket!

Divat, luxus és gasztronómia találkozása a zamárdi Mauro étlapján.

Gasztró

Létezik-e jobb a pálinkás-levendulás zserbónál? – Kálibuli 2.0

A tavalyi menüsorok és programok nagyon magasra tették a mércét, lássuk, most mivel készül az egynapos minifesztivál.

Gasztró

A Michelin-csillagosok új felfedezettje – Csendes Dűlő Szőlőbirtok

Badacsonyban néhány éve egy huszonéves grafikus lány elkezdte vezetni a családi birtokot. Most már az Onyx is árulja a boraikat.

Gasztró

Büféforradalom alakul az északi parton

A fövenyesi Kalóz és a zánkai Neked főztem ugyanarra vállalkozott: balatoni alapanyagokból újraértelmezi a beach food fogalmát.

Gasztró

Rosé kacsa csupacsokival - itt a Kálibuli menüje

Bárányraguval, sóskaramellel és eperrel ízesített rizspudinggal és sárgabarckchutneyn tálalt libamájjal startolnak a június 27-ei Kálibulin Köveskál éttermei.

Gasztró

„Ha mindenki kézműves bort csinál, akkor én lábművest fogok”- Légli Géza és a Kislaki-borok

A Kislaki-brandet nem volt könnyű felépíteni tíz év alatt, de Légli Géza most már nem csak bort árul, hanem napelemeket is szerel több száz éves vályogházakra.

Gasztró

Olaszrizling lett a Város Bora Füreden

A Piffáth Pincészet 2014-es bora kapta a kitüntetést.

Gasztró

Borteraszt nyit a Homola Pincészet Paloznakon

Már az első látványterveket is megmutatták.