Török Csaba kis híján tabukat dönget a szőlő minőségi művelésének érdekében. A legjobbat szeretné megalkotni minden áron, akár fehérborról, akár vörösről van szó.
Igen, vörösről, mert Csaba szerint érdemes a Badacsonyi régióban vörösbort készíteni, főleg, hogy már a XIX. században is az ültetvények nagyjából fele kékszőlő volt, ami a filoxéravész és az elmúlt negyven év egyszerűbb, nagyüzemi gazdálkodásának köszönhetően tűnt el.
A 2HA nevéhez fűződik az ősi etruszk gyökerű szőlőfajta, a sangiovese újrahonosítása, mely már a római időkben gyökeret vetett Pannóniában. A sangiovese-szőlőcsalád általuk termesztett klónja adja Toszkánában a brunellót, ami a világ egyik legismertebb vörösbora. A 2HA Tabunello néven készíti belőle vörösborát, mely Török Csaba személyes kedvence.