Keresés EN

Ebéd a fák lombjai között? Nem lehetetlen. A hat hektáron elterülő Zen Garden Resort szívében található Bamboo Bistro egy igazi kincs a Balaton északi partján, Zánkán.

Az eddig csendben működő étterem hétszáz négyzetméteres terasza pazar balatoni panorámával, ősfás környezettel és modern európai bisztrókonyhával várja a gasztronómia szerelmeseit. Friss alapanyagok, bátor ízpárosítások és azok harmóniája jellemzik az ételeket.

A balatoni hagyományok megőrzése mellett az ételek összeállításánál nagy figyelmet szentelnek a glutén- és tejérzékeny vendégek igényeire, így az étlapon minden évszakban fellelhetőek vegetáriánus és vegán fogások is.

Tipp: Vacsorázás előtt el ne felejtsétek, hogy előzetes asztalfoglalásra van szükség, amit a +36 70 679 2233-as telefonszámon tudtok megtenni! 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A