Keresés EN

A Baricska Csárda 2013-ban nyitott meg Balatonfüreden és alig néhány év elég volt ahhoz, hogy a hétvégékre már előre kelljen asztalt foglalni.

Az átgondolt csárda megálmodásában nagy szerepe volt és van Ruprecht László kreatív séfnek, aki – többek között – az egykori Chiantiban is ezt a szerepet töltötte be: a Baricska a modern konyhatechnikát ötvözi a csárda hagyományaival.

A gulyásleves marhalábszárból készül, ahogy a nagykönyvben meg van írva, csipetkével. Viszont van füstölt kacsamell lilakáposzta-krémmel, ami egy hétköznapi csárdalátogatónak talán új lehet. A harcsapaprikás szürkeharcsából van, a cigánypecsenye pedig mangalicatarjából készül. 

Tipp: Az utóbbi és a vaníliafagyis almás pite a sláger, amit mindenképpen meg kell kóstolni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A