Keresés EN

Az informatikusból borásszá lett Bencze István által irányított Bencze BirtokSzent György-hegy fiatal és újító borászatainak egyike. A Gilvesy Pincészet és a Szászi Birtok szomszédságában található pincészet mintegy húsz hektáron termel elsősorban régi magyar fajtájú szőlőt: kéknyelűt, piros és kék bakatort, amiből aztán a világ legjobb éttermeibe is szállítja borait. 

A pince mellett Benczéék vendégházakat is üzemeltetnek, amik tökéletes pihenőhelyül szolgálhatnak azoknak, akik szeretnének elvonulni a nyüzsgéstől. Itt nem kapunk hekket, lángost vagy csapolt sört, kapunk viszont minőségi borokat és helyi termelőktől származó finomságokat. 

Tipp: Mielőtt felmásznátok a hegyre egy borkóstoló reményében, nem árt bejelentkezni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A