Bezerics Dániel az elmúlt években több nagyszerű éttermet nyitott, a borászatot pedig az édesapjával, Csabával viszi közösen. A természet megóvása, a minél kisebb ökológiai lábnyom hagyása vezérli vállalkozásukat. Kínálatuk széles: az illatos fehértől és rozétól a nehéz-testes fehérig, az édestől a vörösborig terjed.
A Bezerics Borház a Széchenyi családtól örökölt pincéjében szervezi meg vendéglátását, Szentgyörgyváron, ahol egykor a Batthyányak, a Festeticsek és Deák Ferenc is megfordult (állítólag nem is ritkán). Hat- és tíztételes kóstolósorra nevezhetünk be, ami mellé Daniék klasszikus falatkákat – sajtot, pékárút, gyümölcsöt – szolgálnak fel. Kemencés csülök, élményszüret, élmény-disznóvágás, bormaraton – hogy csak címszavakban említsük a programlehetőségeket.