Keresés EN

A Pécsely és Tótvázsony között, a meseszép panorámájáról híres Kis Gella-dombon található Casa Christa öthektáros, hangulatos szálláshelyeket kínáló birtok, amelyet egy présházak, szőlők, apró pincészetek között vezető kanyargós útról közelíthetünk meg. A tulajdonosok, Forrai Miklós, aki a budapesti Alessio étterem egyik tulajdonosa, illetve Kriszta, aki rendezvényszervezőként és marketingmenedzserként is dolgozott már, jól kiegészítik egymást. A Casa Christa az agriturismo koncepcióját valósítja meg, amelynek lényege, hogy egy farm vagy gazdaság területén szállhatnak meg a vendégek.

A birtok „lelke” az étterem, ami borvacsoráknak, rendezvényeknek is otthont ad, és elnyerte a kiváló ár-érték arányú éttermeknek járó Bib Gourmand-jelölést a Michelin-kalauztól. A séfek, Kovács Edit és Gerstmayer Benjámin, akiknek minden ételében találkozik a magyaros vonal valamilyen mediterrán csavarral. Ezenkívül hét felújított, 2-6 fős présház várja a vendégeket. A házak mindegyikének külön egyénisége és hangulata van, illetve kellő távolságban találhatók ahhoz, hogy a vendégek ne zavarják egymást.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A