Keresés EN

látnivalók & kultúra

Csikász Galéria – Művészetek Háza Veszprém

Veszprém egyik legszebb részén, a várnegyed macskaköves utcáin sétálva a Tűztorony után találjuk a város fő kulturális helyszínét, a Művészetek Házát, amelynek első kiállítótere, az egyből a főkapu után nyíló Csikász Galéria.

A többi, állandó gyűjteménnyel is rendelkező kiállítótér mellett a galériában kapnak helyet a Művészetek Háza aktuális kiállításai, így egy-egy balatoni felvidéki leruccanás előtt érdemes előre tájékozódni, hogy éppen milyen programnak ad helyszínt a 4-5 termes kiállítótér.

Tipp: Ha feltöltődtünk egy itteni kiállítással, az udvarról elérhető egykori várfalról remek kilátás nyílik a városra!

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A