Keresés EN

A kovászos kenyér és a minőségi péksütemények örömét hozta el a Veszprémbe a Derce Pékbisztró. Papp Zsanett Odett, a házigazda, közgazdászból lett pék, szenvedéllyel készíti a napi 4-5 féle kenyeret, és szívesen kipróbál fűszeres újdonságokat is, a teljes kiőrlésűtől a rozmaringos-burgonyáson át a fűszeres-hagymásig. Az elmaradhatatlan kakaós csiga és a pogácsa mellett zsírral készülő házi húzott rétest is nyújtanak káposztás, mákos, meggyes töltelékkel, de népszerű a vajas kiflijük, a kanelbullar (svéd fahéjas tekercs), a babka és a cukormentes galette is. Ide beugorhattok egy kávéért és egy tarte-ért, de több időt is eltölthettek a hangulatos helyen, a piros-szürke ülőcsónakban pihenve.

Tipp: Ha a péksüteményekkel biztosra akartok menni, mindenképp rendeljetek előre, hiszen a finomságok nagyon gyorsan elfogynak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A