Keresés EN

A Feind Pincészet a balatonfőkajári Kossuth és Dózsa utca sarkán bújik meg. Az autópálya felől érkezve egy elsőre nagyon bonyolultnak tűnő kereszteződésen kell átverekednünk magunkat, hogy a szemben le tudjunk parkolni.

A 2005 óta működő vinotéka előzetes egyeztetés után borkóstolásra is megfelelő helyszín: elegáns bútorok, óriási beltéri kandalló (igazi!) és diszkrét világítás. Jó idő esetén mindez kiegészülhet kacsasülttel vagy süteménnyel a kerthelyiségben. Ezen kívül mindenféle kiszerelésben kaphatók borok, a háromliteres borzsáktól kezdve egészen a bag-in-boxig, azaz az ötliteres pakkig.
 
Tipp: A 2012-es Zeusz kihagyhatatlan kelléke egy romantikus vacsorának!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A