Keresés EN

Bájos szabadtéri helyszín a fövenyesi kertmozi, még bájosabb házigazdákkal. A retró hangulatú kertmozi egész nyáron premierfilmekkel várja a mozirajongókat a fövenyesi strand közvetlen közelében, ahol a legújabb mainstream-filmek mellett heti egyszer az alternatív vonal is helyet kap. 

A kertmozi elhelyezkedése is nagyszerű: a vasútállomásra egy perc alatt át lehet futni és a strandot is legfeljebb két utcával arrébb megtaláljuk. A mozi kutya-, családbarát és minden eshetőségre felkészült, hiszen a digitális technológián túl popcornnal, gyerekpáhollyal, szükség esetén pedig szúnyogriasztóval és retró pokrócokkal várják a betérőket.

Tipp: Az aktuális havi műsor megtekintéséhez és a jegyfoglaláshoz kattints ide!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A