Keresés EN

A Kanadából hazatelepült Gilvesy Róbert a Szent György-hegyen álló egykori Esterházy-birtokon kezdett bele borászbirodalmának felépítésébe. Az elmúlt évek munkájának köszönhetően ma már egy modern épületegyüttes és közel 13 hektár szőlő fogadja a Hegymagasra látogatókat. Amellett, hogy ez a Gilvesy család otthona, itt található a feldolgozóépület és a pince is. A panoráma pazar, a fogadtatás szívélyes, a borok pedig könnyedek. Ami a gasztronómiát illeti, nincs állandó vendéglátás, csak bejelentkezés alapján fogadnak látogatókat, és időről időre top séfek által jegyzett vacsorákat szerveznek, amit a családi ház teraszán fogyaszthatunk el. 

Tipp: Gilvesyék minden év júliusában megrendezik a Bohém Légyott eseményt, amely gasztronómiai és a zenei téren is rendre erős line up-ot hoz.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A