A Hujber Pince tizennyolc hektáron termeli szőlőit Balatonbogláron. Amit a nagyszülők még hobbiból kezdtek el, mára évi 5-600 hektoliter bort termelő borászattá nőtte ki magát.
Fő borfajtáik a zöldveltelini, a chardonnay, a királyleányka, a rajnai rizling, a sárgamuskotály, az oportó és a merlot. A pincészet 2000 óta a tagja a Dél-Balatoni-borútnak, borászatukban pedig előzetes bejelentkezés alapján 40-50 fő befogadására alkalmas borkóstolókat tartanak. Emellett időről-időre borvacsorákkal és különböző programokkal várják a vendégeket.
Gasztró
Sushi Bar Siófok
Szén Róbert, a Sushi Bar Siófok tulajdonosa elsők között hozta el a Balaton köré a minőségi szusiélményt. Siofókiként hű maradt szűlővárosához és a pandémia alatt ott nyitotta meg a helyet.